Ølsmagning

”Der er intet i verden som den første smag af øl…”
Kom med i bryggeriet til både rundvisning og ølsmagning eller find plads i vores hyggelig pub Missing Bell Brewpub hvor der kan nydes planker med øl ved langbordene.
Vi byder på lidt af det hele her på byens bryghus.

Lille Claus

Ølsmagning inkl. rundvisning

Rundvisning i bryggeriet – ca. 30 min.

Ølsmagning af 3 forskellige øl (20 cl.) inkl. 2 slags snacks. 

Gæsterne opfordres efter endt ølsmagning til mad

Denne skal forudbestilles og der er tale om min. 8 personer.

Pris pr. kuvert / KR. 175,-

Store Claus

Ølsmagning inkl. rundvisning & mad

Rundvisning i bryggeriet – ca. 30 min.

Ølsmagning i pubben af 3 forskellige øl (20 cl.)

Spisning – Vælg mellem vores Lakse Salat, Bryggerens Burger eller Fish & Chips. Dette bestilt senest ved ankomst. Gerne før.

Denne skal forudbestilles og der er tale om min. 8 personer.

Pris pr. kuvert / KR. 325,-

Planken

Er i på udkig efter at prøve lidt forskelligt øl, kan vi friste med vores planker. Her får du intet mindre end en hel planke øl, som findes med enten 8 eller 12 glas på – afhængig af hvor stor tørsten er og hvor mange i er.

Den lille planke består af 8 x 0,2 L øl, hvor i frit kan vælge af de øl der nu engang er på hanen. I kan vælge 8 forskellige, 8 af de samme eller mix og match helt som i lyster.

Skal der lidt mere end 8 øl til, så kan der hurtigt opgraderes til den store planke med hele 12x 0,2 L øl. Igen kan der blandes på kryds og tværs som man lyster.

Lille planke / KR. 299,-

Stor planke / KR. 399,-

Testeren

Er i på udkig efter den helt rigtige øl, men er i tvivl om hvad slags det skal være, så er det vores Tester i skal have fat i.

6 smagsprøver af 4 cl. / KR. 60,-

Aalborg Beerwalk

Vi er stolte medlemmer af Visit Aalborgs Beerwalk. Så læg vejen forbi os og benyt én eller alle seks af dine værdikuponer her på Søgaards Bryghus.  Prisen er kun KR. 175,- og du bestemmer helt selv hvilke af vores fadøl du vil smage.