Menu ARPIL-JUNI 2024 :

Forret:

Lun bagt torsk – gulerodsvariation – hyben – muslinge blanquettesauce

Hovedret:

Nakke af Sortfodsgris

Karamelliseret persillerod – kålrabipuré – ramsløgsolie – hønse jus – stegte kartofler m. skalotteløg & bred persille

Dessert:

Hvid chokolade – blondie – rabarber – hindbær

Forbehold for ændringer kan forekomme

Menu JulI-september 2024 :

Forret:

Gravad laks – mango “tigermælk” – græsk salat – husets brød

Hovedret:

Kotelet af “herlig gris”

Variation af blomkål – græskarpuré – pommes Anna – rosmarin – hvidløgs jus

Dessert:

Mazarin – sæsonens bær – kompot – gold chokolademousse – is

Forbehold for ændringer kan forekomme

Menu oktober-december 2024 :

Forret:

Cremet fiskesuppe – kulmule – jomfruhummerglace – dild

Hovedret:

Confiteret andelår

Rødvinsglace – kartoffelterrine – savoykål – jordskok – gulerod

Dessert:

Mandelkage – pocheret pære – kirsebær – mørk chokolade

Forbehold for ændringer kan forekomme