![All Inclusive Hele Svineriet - 2023](https://hrsoegaard.soegaardsbryghus.dk/wp-content/uploads/2024/05/All-Inclusive-Hele-Svineriet-2023.png)
Menu ARPIL-JUNI 2024 :
Forret:
Lun bagt torsk – gulerodsvariation – hyben – muslinge blanquettesauce
Hovedret:
Nakke af Sortfodsgris
Karamelliseret persillerod – kålrabipuré – ramsløgsolie – hønse jus – stegte kartofler m. skalotteløg & bred persille
Dessert:
Hvid chokolade – blondie – rabarber – hindbær
Forbehold for ændringer kan forekomme
Menu JulI-september 2024 :
Forret:
Gravad laks – mango “tigermælk” – græsk salat – husets brød
Hovedret:
Kotelet af “herlig gris”
Variation af blomkål – græskarpuré – pommes Anna – rosmarin – hvidløgs jus
Dessert:
Mazarin – sæsonens bær – kompot – gold chokolademousse – is
Forbehold for ændringer kan forekomme
Menu oktober-december 2024 :
Forret:
Cremet fiskesuppe – kulmule – jomfruhummerglace – dild
Hovedret:
Confiteret andelår
Rødvinsglace – kartoffelterrine – savoykål – jordskok – gulerod
Dessert:
Mandelkage – pocheret pære – kirsebær – mørk chokolade
Forbehold for ændringer kan forekomme