Menu Januar-FEBRUAR 2025 :

Forret:

Reje Ceviche

Granatæble – mango – agurk – citron caviart – sprødt

Husets brød & øko. smør

Hovedret:

Rosastegt Okse m. egen sauce

Løgpuré – braiseret løg – grillet porre – syltede sennepskorn

sprød jordskok. Knuste kartofler m. brunet smør & rosmarin

Dessert:

“S`mores” nyfortolket

Kiksecrumble – chokoladecreme – Italiensk marengs – is

Forbehold for ændringer kan forekomme

Menu MARTS-APRIL 2025 :

Forret:

Carpaccio af rimmet torsk

Granatæble – fennikel – urteolie

Hjemmelavet surdejsbrød

Hovedret:

Confiteret sprødt svinebryst

Sellericreme – syltet rødbede – sprød porre – råstegte kartofler – hvidløg – rosmarin

Dessert:

Carlos tiramisu

Forbehold for ændringer kan forekomme

Privatlivs overblik

Denne hjemmeside benytter cookies, så vi kan tilbyde dig den bedst mulige brugeroplevelse. Information om cookies bliver gemt i din browser og udfører funktioner som at genkende dig når du besøger hjemmesiden igen og hjælper vores team med at se hvilke sektioner af hjemmesiden du benytter mest og i længst tid.

Du kan selv indstille på de forskellige cookies ved at kigge på de forskellige punkter i venstre side.