
Menu Januar-FEBRUAR 2025 :
Forret:
Reje Ceviche
Granatæble – mango – agurk – citron caviart – sprødt
Husets brød & øko. smør
Hovedret:
Rosastegt Okse m. egen sauce
Løgpuré – braiseret løg – grillet porre – syltede sennepskorn
sprød jordskok. Knuste kartofler m. brunet smør & rosmarin
Dessert:
“S`mores” nyfortolket
Kiksecrumble – chokoladecreme – Italiensk marengs – is
Forbehold for ændringer kan forekomme
Menu MARTS-APRIL 2025 :
Forret:
Carpaccio af rimmet torsk
Granatæble – fennikel – urteolie
Hjemmelavet surdejsbrød
Hovedret:
Confiteret sprødt svinebryst
Sellericreme – syltet rødbede – sprød porre – råstegte kartofler – hvidløg – rosmarin
Dessert:
Carlos tiramisu
Forbehold for ændringer kan forekomme