Bryggeri

Kom med os i bryggeriet og følg humleduften, der spreder sig…

Det første du ser ved indgang til Søgaards bryghus er de to kobberkedler, samt vort destilleri, som er tilføjet huset i 2019. Alt sammen er det en integreret del af restauranten og man kan følge arbejdet gennem glasruderne. Man kan også ved selvsyn komme på en guidet tur i kælderen, i bryggeriet. Og der får man forklaringen om produktionen og øllets forunderlige verden.
Alt øl serveret i huset er af egen produktion, og bliver brygget her i huset.

Vores brygger Morten og brygger Oliver sørger for at hanerne altid byder på omkring 24 forskellige slags øl, med alt fra klassiske pilsnertyper og til fyldige Ales og spændende IPA og mørke stouts.

Under navnet Søgaard, produceres de mere klassiske øltyper og ligeledes  har vi et subbrand TwoFace ( den anden side af Søgaards), hvor de i bryggeriet eksperimenterer lidt mere med aromatiske og smagsfulde øl. Det er fx her vores populære New England IPA Flight of Icarus hører hjemme.

Kan vi friste med en rundvisning? Vi byder nemlig på både en kort tur i bryggeriet eller en hel aftens fornøjelse med middag. Læs mere her!

Vi er stolte af endnu engang at blive nævnt i “Bryggeriguiden” 2022. Er du interesseret i at læse mere, kan du komme direkte til guiden her!

 

 

Vi er også medlem af Private Bräuerei Gasthof, som er en tysk forening der huser en masse hoteller og bryggerier (primært i Tyskland).

Vi er stolte over at være de eneste fra Danmark som er med og opfordrer bestemt til at besøge vores kollegaer hvis man har muligheden.

 

Læs mere her!